Stäng

MILJÖVÄNLIGA BYGGTIPS

MILJÖVÄNLIGA BYGGTIPS

Woody Bygghandel driver ett aktivt miljöarbete för att miljöanpassa produkter, minimera mängden avfall, effektivisera energiförbrukning och transporter samt öka miljökraven på våra leverantörer. Vi hjälper gärna dig att välja mer miljövänliga produkter och material.

Majoriteten av våra byggmaterialleverantörer är registrerade i BASTA. BASTA är ett miljöbedömningssystem för byggmaterial med syfte att fasa ut ämnen med farliga kemiska egenskaper från bygg- och anläggningsprodukter. Vi kan hjälpa dig att ta reda på om produkterna som används i ditt projekt är registrerade i BASTA, samt ta fram byggvarudeklaration med information om vad produkten innehåller.  

Vi på Woody Bygghandel är certifierade träexperter. Det betyder helt enkelt att vi har stor kunskap om trä. Trävaror är viktiga byggkomponenter i våra hus och de trävaror vi säljer på Woody produceras i Sverige. Som certifierade träexperter kan vi råda dig exempelvis i vilket typ av material du behöver till ditt bygge, hur du bäst använder trävarorna, vilka egenskaper träet har samt om träets fuktkvot. Hos oss kan du vara trygg i ditt köp av trävaror.
                                                                                                                         Certifierad Träexpert

Fredrik Holmberg

Fredrik Holmberg

Byggcoach & Försäljning bygg

08-584 80 993 070-606 11 34

Skicka ett mail

Lars Wahlund

Lars Wahlund

Försäljning bygg

08-584 80 984 070-606 11 24

Skicka ett mail

Inge Engström

Inge Engström

Försäljning

08-584 80 994

Skicka ett mail